Bosanski BS English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Štampa

U mogućnosti smo Vam ponuditi razlićite usluge štampe. U zavisnosti od toga šta želite da odštampate (namjena proizvoda, vrsta materijala od koga je izradjen, oblik…) ponudićemo vam najbolje rješenje.
Izdvajamo neke od usluga štampe koju radimo: katalozi, brošure, časopisi, knjige, prospekti, kalendari, plakati, mape…
Sve što štampamo dolazi u uvezu, formatu i na vrsti papira koju god poželite.

Izdvajamo neke od naših proizvoda

Knjige

 

Blokovska roba

Blokovska roba moze biti: otpremnice, fakture, profakture, dostavnice, vaučeri, avionske karte, paragon blok, uplatnice, itd. Blokovi mogu da imaju perforaciju, numeraciju (brojeve) ili da se klamuju (heftaju) kad se radi perforacija da ne ispadaju iz bloka.

Brošure i prospekti

Brošura ili prospekt je informativni papirni dokument koji se često koristi za reklamiranje. Može biti u obliku knjižica kratke forme ili papir većeg formata, više puta presavijan.

 

Fascikle

Svaka kompanija ima potrebu za fasciklama. Dodatni nivo profesionalnosti dobijate kada klijentima predajete dokumentaciju u sopstvenim fasciklama, dizajniranim u skladu sa brendom kompanije, sa vašim logom i podacima.

 

Koverte

Koverte su vrlo čest vid komunikacije u modernom poslovanju. Mogu biti raznih dimenzija, koverte mogu biti bez prozora, sa ljevim prozorom i desnim prozorom.